SHERBIMET

PROFESIONALIZEM

Ne punojme me profesionalizem e provuar nga clientet e shumte dhe te kenaqur me sherbimet tona.

EKSPERIENCE

Kemi eksperience te provuar nga puna me kliente te ndryshem dhe duke qene lider ne tregun e seteve foto dhe video.

TEKNOLOGJITE E FUNDIT

Ne perdorim teknologjite e fundit per setet e fotove. Kamera me cilesi te larte dhe dron per video.

ORAR FLEKSIBEL

Ne adaptojme orarin tone ne baze te nevojave dhe interesave te klienti duke i bere setet me komforte.

QASJE INDIVIDUALE

Ne pershtatemi ne baze te ideve dhe nevojave te klientit tone duke dhene sherbimin dhe eksperiencen me te mire ne nje set.

CMIMET ME TE MIRA

Cmimet me te mira ne treg me super cilesi sherbimi per foto dhe video